Postel GRADO

Ahorn, masiv 30 mm, provedení BUK, DUB, záruka 2 roky

More details

Dostupnost: Do 7 - 9 týdnů

Cena s DPH:

30 502 Kč s DPH

Množství: ks

Na toto zboží se nevztahuje doprava zdarma, dopravné činí 199 Kč. Dopravné se neúčtuje při osobním odběru ve Zlíně.


Jelikož se jedná o zakázkovou výrobu, požadujeme zálohu alespoň 50% předem.


Popis postele

Postel Grado lze pořídit ve dvou dřevinách – elegantním buku a divokém dubu, jenž se vyznačuje výraznou a nezaměnitelnou strukturou dřeva. Viditelné suky a praskliny dodávají posteli jedinečný přírodní vzhled, každá postel je tak originálem. Zdvojené přední nohy zaručí vysokou stabilitu a bytelnost lůžka. Kování lze nastavit do čtyř různých pozic a umístit tak rošt až do výšky 39,5 cm od podlahy. Za pozornost stojí také dominantní čelo s nápadným kaskádovým stupínkem pro nadčasový vzhled.


Masivní postel se schodkovitým čelem je vyrobena z materiálu o síle 30 mm. Výběr ze dvou dekorů - buk (průběžná spárovka) a dub divoký s výraznou přírodní strukturou dřeva s ponechanými trhlinkami a suky (průběžná spárovka). Zdvojené přední nohy zajišťují vysokou stabilitu postele. Výška hlavového čela 93,5 cm, výška boku postele 50,5 cm se postará o pohodlné uléhání a vstávání. Nastavitelná výška lehací plochy.

Postel lze doplnit o elegantní polici či trendy noční stolek, který spolu s kaskádovým čelem postele tvoří vzhledově jednotný a funkční celek.


Opora postele je zajištěna samonosnou zpevněnou střednicí bez nutnosti použití středové nohy. Toto řešení poskytuje vyšší komfort při údržbě prostoru pod postelí.



Parametry postele

tloušťka masivu

30 mm

provedení

BUK, DUB

výška bočnice

50,5 cm

výška čela

93,5 cm

záruka

2 roky


Postel je dodávána bez matrace a roštu.