Sendvičová matrace TROPICO GUARD ORTHO

DOPRAVA ZDARMA

Tropico, Flexifoam® pěna, tuhost 3,5/3 (rozsah 1-5), nosnost 130 kg, výška 22 cm

More details

Dostupnost: Do 15 prac. dní

Cena s DPH:

8 910 Kč s DPH

Množství: ks

Informace k produktu
Tuhost3,5/3
Nosnost130 kg
Výška22 cm
Záruka5 let

DOPRAVA ZDARMA


Popis matrace

Rodinná, oboustranná, ortopedická matrace s vysokou pružností a nosností. Ortopedicky tvarované nelepené jádro, navržené speciálně pro zajištění správné polohy páteře při spánku. Vhodná i pro alergiky. Skvělá volba pro dokonalé uvolnění svalů a kloubů díky jemné masážní profilaci.


Matrace Tropico Guard jsou vyrobené v České republice s použitím zdravotně nezávadných materiálů, pocházejících z Evropy s certfikací kvality. Vybíráme ty nejlepší materiály, například pevné české nitě a zipy, belgické potahy, belgické, německé a rakouské pěny. Matrace Tropico v sobě spojují přesnost a duši tradiční české výroby. Spojují moderní strojní CNC výrobu s německou a švédskou technologií spolu s vysokým podílem české ruční práce.
Tyto matrace nabízí antibakteriální vlastnosti. Maximální prostupnost vzduchu zaručí suché a čisté prostředí a minimalizaci roztočů, bakterií a plísní.



Zónová profilace - jádro se zónovou profilací na ložné ploše. V bederní části matrace je profilace navržena tak, aby došlo k jejímu zpevnění, tomu napomáhá i technologie Spine Protector (střední část je profilována do zóny ochrany páteře).


Pěna Flexifoam® je nová, tepelně modifikovaná, kompaktní PUR pěna, která reprezentuje novou generaci polyuretanových pěn. Tato pěna vyniká svojí dlouhou životností, dobrou prodyšností, dokonalou elasticitou a tvarovou stálostí. Je charakteristická svojí houževnatostí a poskytuje skvělé ortopedické vlastnosti. Matrace s pěnou Flexifoam® mají podobné vlastnosti, jako matrace se studenou pěnou, proto dokáží udržet páteř ve správné anatomické poloze. Mají vysoký komfort ležení a konkurují i dražším materiálům. Je to dokonalá volba v poměru kvalita - cena. Tyto matrace je možné i mírně polohovat.


Pěna Flexifoam® - pružná, odolná a prodyšná pěna vyšší objemové hmotnosti a vytvrzení pod ochrannou známkou společnosti Tropico. Díky vakuové technologii výroby si zachovává vysokou homogenitu a a naprosto minimální odchylky ve vlastnostech. Zpevněná stabilizační středová část z pěny vyšší hustoty pro tuhost a stabilitu.


Funkční potah Medical Concept - potah s přírodními vlákny Tencel® Lyocell®. Obě poloviny potahu jsou prošité klimatizačními vrstvami dutých vláken. Obě části potahu jsou pratelné na 60°C. Dvojdílná konstrukce, odolné šití OverLock. Ventilační 3D mřížka s funkcí Thermo Control zajišťuje stálou vzdušnost a omezuje pocení. Díky klimatizačnímu prošívání na obou stranách je vzdušnost maximální.


Bez příplatku je možno objednat matrace se zpevněnými boky, nebo jedním bokem pro snazší vstávání. Tento požadavek napište prosím do poznámky při vytváření objednávky.


    • Testováno 80.000x


Doba dodání:
Skladové matrace - dodání 7 pracovních dnů
Neskladové matrace – dodání 2 - 3 týdny

Uvedená doba dodání se může průběžně měnit dle dostupné výrobní a materiálové kapacity. Pro bližší termín dodání nás, prosím, kontaktujte emailem.


Pro informace ohledně vhodného roštu klikněte zde.



Parametry matrace

materiál Flexifoam® pěna
tuhost3,5/3 (rozsah 1-5)
výška22 cm
nosnost130 kg
potah

Medical Concept - snímatelný, pratelný na 95°C

uloženípevný lamelový nebo polohovací lamelový rošt
baleníplná velikost
záruka5 let



Při objednání atypického rozměru je z důvodu zakázkové výroby vyžadována platba předem, nebo záloha v minimální výši 50 %. V tomto případě se dodací doba prodlouží na 8 - 10 týdnů.

 

* Některé barvy pěn v průřezu matrace se mohou měnit.




Certifikáty nezávadnosti použitých pěn a potahů


CertifikátCertifikátCertifikátCertifikát