TROPICO GUARD ANTIBACTERIAL

DOPRAVA ZDARMA

Tropico, Flexifoam® a Hybridní pěna, tuhost 3,5/4,5 (rozsah 1-5), nosnost 140 kg, výška 20 cm

More details

Dostupnost: Do 15 prac. dní

Cena s DPH:

6 296 Kč s DPH

Množství: ks

Informace k produktu
Tuhost3,5/4,5
Nosnost140 kg
Výška20 cm
Záruka5 let

DOPRAVA ZDARMA


Popis matrace

Oboustranná, ortopedická zónová matrace pro velké i malé, těžké i lehké. Nabízí mimořádnou pružnost a zároveň nešidí na přizpůsobivosti. To vše díky použití hybridní pěny. Matrace bez lepidel. Pratelný vzdušný potah s přírodními vlákny. Skvělá volba pro všechny milovníky pevnějších matrací a děti.


Matrace Tropico Guard jsou vyrobené v České republice s použitím zdravotně nezávadných materiálů, pocházejících z Evropy s certfikací kvality. Vybíráme ty nejlepší materiály, například pevné české nitě a zipy, belgické potahy, belgické, německé a rakouské pěny. Matrace Tropico v sobě spojují přesnost a duši tradiční české výroby. Spojují moderní strojní CNC výrobu s německou a švédskou technologií spolu s vysokým podílem české ruční práce.
Tyto matrace nabízí antibakteriální vlastnosti. Maximální prostupnost vzduchu zaručí suché a čisté prostředí a minimalizaci roztočů, bakterií a plísní.


CubeCare komfortní profilace. Hybridní strana matrace je vybavena profilací CubeCare ve tvaru výkyvných 3D kostek. Kostky CubeCare optimalizují rozložení tlaku a pomáhají tak zabránit proležení. Tato profilace ve tvaru kostek byla vyvinutá pro zdravotní matrace (každá z nich reaguje samostatně). I tužší konstrukce matrace tak díky profilaci CubeCare poskytuje dokonalé pohodlí bez nežádoucího protitlaku.


Nelepené jádro pro maximální hygienu a omezení pocení. Usnadnění údržby rozevřením a provětráním. Díky profilaci styčných ploch je matrace dokonale pevná.


Tužší strana matrace - studená pěna Flexifoam® HR-XF (extra-flex = zvýšená pružnost) - robustní, vzdušná, odolná pěna vyšší hustoty cca 30 kg/m3 a vyšší střední tuhosti zajišťuje stabilitu celé zónové konstrukce. Díky své pružnosti usnadňuje změnu spánkových poloh bez zvýšené námahy a narušovaného spánku. Tuhá, vzdušná, pro milovníky klasického poležení. Přináší pevnost a dlouhou životnost.


Poddajnější strana matrace - je tvořena hybridní pěnou vysoké objemové hmotnosti. Hybridní pěna je královnou odolnosti, vzdušnosti, termoregulace, pružnosti a přizpůsobivosti (proto se jí říká hybridní - kombinuje výhody všech známých pěn a latexu). Masivní vrstva pružné a zároveň poddajné hybridní pěny přináší mimořádné pohodlí a perfektní podepření těla ve všech spánkových polohách. Výhody studené pěny (vzdušnost a pružnost), latexu (termoregulace a nezničitelnost) a paměťové pěny (přizpůsobivost) v jedné vrstvě. Vynikající odvod vzdušné vlkosti. Vysoký objem 40 kg/m3.


Zónový tvar spojovací vlnky SpineProtector pomáhá chránit pozici páteře díky efektivní distribuci tlaku s odlišením dle tlakových bodů v zónách.


Funkční potah Medical Concept - potah s přírodními vlákny Tencel® Lyocell®. Obě poloviny potahu jsou prošité klimatizačními vrstvami dutých vláken. Obě části potahu jsou pratelné na 60°C. Dvojdílná konstrukce, odolné šití OverLock. Díky klimatizačnímu prošívání na obou stranách je vzdušnost maximální.


Bez příplatku je možno objednat matrace se zpevněnými boky, nebo jedním bokem pro snazší vstávání. Tento požadavek napište prosím do poznámky při vytváření objednávky.



    • Testováno 80.000x



Doba dodání:
Skladové matrace - dodání 7 pracovních dnů
Neskladové matrace – dodání 2 - 3 týdny

Uvedená doba dodání se může průběžně měnit dle dostupné výrobní a materiálové kapacity. Pro bližší termín dodání nás, prosím, kontaktujte emailem.



Pro informace ohledně vhodného roštu klikněte zde.




Parametry matrace

materiál Flexifoam® a Hybridní pěna
tuhost3,5/4,5 (rozsah 1-5)
výška20 cm
nosnost140 kg
potah

Medical Concept - snímatelný, pratelný na 60°C

uloženípevný lamelový nebo polohovací lamelový rošt
baleníplná velikost
záruka5 let



Při objednání atypického rozměru je z důvodu zakázkové výroby vyžadována platba předem, nebo záloha v minimální výši 50 %. V tomto případě se dodací doba prodlouží na 8 - 10 týdnů.

 

* Některé barvy pěn v průřezu matrace se mohou měnit.




Certifikáty nezávadnosti použitých pěn a potahů


CertifikátCertifikátCertifikátCertifikát