Taštičková matrace DRIVE

Viscosense, Latex a Kokos, taštičky, tuhost 3/3,5 (rozsah 1-5), nosnost: 130 kg, výška: 20 cm

More details

Dostupnost: Do 15 - 25 prac. dní

Cena s DPH:

3 699 Kč s DPH

Množství: ks

Informace k produktu
Tuhost3/3,5
Nosnost130 kg
Výška20 cm
Záruka5 let

Tato matrace je dostupná také v akci 1+1 zde.

 

Rozložení anatomických zón na matraci

 

anatomické zóny

1. Zóna hlava: zlepšuje krevní oběh a předchází bolestem hlavy  
2. Zóna hrudník: uvolňuje zádové svalstvo  
3. Zóna bedra: zajišťuje správné držení těla při spánku
4. Zóna pánev: umožňuje udržet pánev v přímce  
5. Zóna stehna: napomáhá uvolnění stehenních svalů
6. Zóna lýtka: podporuje ideální oběh krve
7. Zóna chodidla: zajišťuje odpočinek nohám aniž by došlo k tlaku na paty




Popis matrace

Velmi kvalitní, cca 20cm vysoká, ortopedická matrace Drive se 7 - zónovým taštičkovým jádrem od špičkového německého výrobce AGRO v kombinaci s latexem a vrstvami přírodního kokosového vlákna.

Matrace s taštičkovou pružinou jsou špičkou mezi pružinovými matracemi. Taštičkové matrace jsou vyšším stupněm pružinových matrací a patří k těm nejžádanějším. Taštičkové pružiny jsou určené zejména pro výrobu zdravotních matrací vyššího standardu. Komfort hotových matrací je zajištěný vysokou elasticitou jednotlivých pružinek, kde je každá z nich umístěná v malé textilní taštičce. Pospojované jsou mezi sebou jen taštičky, nikoliv pružinky. Proto může každá pružinka reagovat samostatně, tzn. že při stlačení jedné pružinky zůstanou ostatní v nezměněném stavu. Tím, že jsou jednotlivé pružinky navzájem oddělené, můžete je využít i ve dvoulůžkových rozměrech. Můžete tak spát s partnerem na jedné společné matraci, aniž by Vás rušil případný přenos vlnění osoby ležící vedle Vás.

Tyto matrace poskytují výborné ortopedické vlastnosti, aktivní podporu těla a vysokou bodovou elasticitu.Jednou z největších výhod těchto matrací je výjimečná ventilační a antiperspirační schopnost. Jsou proto ideální volbou, pokud Vám v noci bývá horko a hodně se potíte. Taštičkové matrace jsou velmi vzdušné a hygienické, hodí se proto i do starších domů, chat a vlhčího prostředí.


Kokosová vrstva je vyrobená z přírodních vláken kokosové palmy, resp. ze skořápek kokosových ořechů. Používá se na zpevnění matrace, zvyšuje nosnost, odolnost, přirozenou tuhost a má výborné ortopedické a hygienické vlastnosti. Kokosová vlákna jsou odolná proti houbám, bakteriím, vlhkosti a hnilobě. Přirozeným způsobem odvádí vlhkost vyloučenou lidským tělem. Matrace s kokosovým vláknem jsou vhodné především pro ty, kteří preferují tvrdší matrace, nebo pro alergiky či astmatiky. Kokosové vlákno zvyšuje nosnost matrace, takže vyhoví i vyšším váhovým kategoriím.

Latex se vyrábí z kůry kaučukovníku a potom, jakmile se provzdušní, vytváří poddajný materiál skládající se z miliard otevřených buněk spojených mikrovlákny. Má výborné ergonomické a elastické vlastnosti. Latex se vyznačuje vysokou bodovou elasticitou, čímž matrace poskytuje ideální oporu celému tělu. Je to tvarově stálý, poddajný a zároveň odolný materiál. Má antibakteriální a antialergické vlastnosti. Nevýhodou tohoto materiálu je slabá cirkulace vzduchu, což se řeší jeho perforací, proto je matrace celá děravá (má odvzdušňovací kanálky). Díky perforaci matrace dobře odvětrává, je dostatečně vzdušná a má tedy optimální hygienické vlastnosti. V těchto matracích se nedrží roztoči, bakterie, ani žádné další mirkoorganismy. Latex je víceméně přírodní materiál, proto nezapáchá a má dlouhou životnost.



    • jádro matrace dokonale kopíruje tvar lidského těla, je složené z malých samostatných pružinek zabalených do textilních pouzder
    • matrace dvojí tuhosti
    • vysoce ortopedická a antialergická funkčnost
    • doporučený rošt pevný
    • standardní vyhotovení v potahu – Jersey
    • Latex 65 kg/m3, kokosová vrstva 1000 gr/m2, taštičková pružina 256 ks/m2



Tato matrace není vhodná na polohovatelné rošty.



Pro informace ohledně vhodného roštu klikněte zde.



 

Parametry matrace

materiál taštičková pružina, Latex, Kokosové vlákno
tuhost3/3,5 (z rozsahu 1-5)
výška
cca 20 cm
nosnost130 kg
potahJersey - prošívaný, pratelný na 60°C
uloženípevný laťový rošt, pevná deska
baleníplná velikost
záruka5 let


Při objednání atypického rozměru (200x100 cm a 200x120 cm) je z důvodu zakázkové výroby vyžadována platba předem, nebo záloha v minimální výši 50 %. Žádné jiné atypické rozměry vyrobit nejdou.
Doba dodání u atypických rozměrů (200x100 cm a 200x120 cm) je na vyžádání.

* Některé barvy pěn v průřezu matrace se mohou měnit.



Potah Jersey

Kvalitní sněhově bílý potah. Velmi příjemný na dotek, který se dokonale hodí pro každého, obzvláště pro lidi s citlivou pokožkou.
Díky vysokému proševu, až 200g/m2, velmi dobře absorbuje pot a tím zaručuje dokonalou hygienu lůžka. Chrání samotné jádro matrace.

Potah je snímatelný a pratelný na 60°C.



potah Jerseypotah Jersey