Postel GRADO MAX

Ahorn, masiv 30 mm, provedení BUK, DUB, záruka 2 roky,

More details

Dostupnost: Do 7 - 9 týdnů

Cena s DPH:

32 036 Kč s DPH

Množství: ks

Na toto zboží se nevztahuje doprava zdarma, dopravné činí 199 Kč. Dopravné se neúčtuje při osobním odběru ve Zlíně.


Jelikož se jedná o zakázkovou výrobu, požadujeme zálohu alespoň 50% předem.



POPIS POSTELE:

Masivní postel Grado MAX vyniká svým kaskádovým stupínkem čela. Tento designový prvek je ještě více zvýrazněn oproti základnímu modelu postele Grado, a to díky jeho zvýšení. Postel Grado MAX vychází vstříc trendům zvyšování lehací plochy i oblibě vysokých matrací pro docílení maximálního komfortu spaní. Vyšší čelo dokáže ještě znatelněji podtrhnout kaskádovitý design postele. Spolu s nočními stolky je tak vše krásně sladěno a postel se stává skutečným, dominantním prvkem ložnice. Postel Grado MAX lze pořídit ve dvou dřevinách - elegantním buku a divokém dubu, jenž se vyznačuje výraznou a nezaměnitelnou strukturou dřeva. Viditelné suky a praskliny dodávají posteli jedinečný přírodní vzhled, každá postel je tak originálem. Zdvojené přední nohy zaručí vysokou stabilitu a bytelnost lůžka. Kovaní lze nastavit do čtyř různých pozic a umístit tak rošt až do výšky 39,5 cm od podlahy.

Masivní postel se schodkovitým čelem je vyrobena z materiálu o síle 30 mm. Výběr ze dvou dekorů - buk (průběžná spárovka) a dub divoký s výraznou přírodní strukturou dřeva s ponechanými trhlinkami a suky (průběžná spárovka). Zdvojené přední nohy zajišťují vysokou stabilitu postele. Výška hlavového čela 103,5 cm, výška boku postele 50,5 cm se postará o pohodlné uléhání a vstávání. Nastavitelná výška lehací plochy.


Opora postele je zajištěna samonosnou zpevněnou střednicí bez nutnosti použití středové nohy. Toto řešení poskytuje vyšší komfort při údržbě prostoru pod postelí.


Postel lze doplnit o elegantní polici či trendy noční stolek, který spolu s kaskádovým čelem postele tvoří vzhledově jednotný a funkční celek.



PARAMETRY POSTELE:

tloušťka masivu

30 mm

provedení

BUK, DUB

výška bočnice

50,5 cm

výška čela

103,5 cm

záruka

2 roky


Postel je dodávána bez matrace a roštu.